Vårt erbjudande skiljer sig från de flesta på marknaden.

Vi vet att omvärldsbevakning kräver ständig anpassning vi kallar det “Adaptiv Omvärldsbevakning”.

Att sprida kunskap och publicera sig kräver god kunskap om innehåll och media det kallar vi “Kunskapsdelning”.

Vi erbjuder därför våra kunder handgriplig assistans och support. Våra verktyg får man så att säga på köpet.

Dploj Intelligence - Adaptiv Omvärldsbevakning

Dploj intelligence är en modern plattform för adaptiv omvärldsbevakning. Den är flexibelt och möjliggör bevakning av många olika källor, sociala medier, hantering av RSS flöden, webbsök, premiumkällor och mycket mer. Med hjälp av vår egenutvecklade AI baserade applikation “Article Suggester” kan användare skapa egna modeller för artikelrekommendationer. Utan att den personliga integriteten går förlorad.

Dploj Knowledgeshare - Skapa och publicera innehåll

Att sprida strategiskt innehåll på olika kanaler är affärskritiskt. Med vår plattform äger och kontrollerar användarna både innehåll och den data som skapas genom publiceringen av informationen. Plattformen är skapad utifrån att sprida kunskap och med det publicistiska arbetsflödet i åtanke.

Dploj appstore - välj premium applikationer efter behov

connection-device-electronics-970195.jpg

Utöver våra egenutvecklade tjänster erbjuder vi en mängd olika applikationer från våra partners. Det kan vara integration av premiumkällor, bildbanker, analysapplikationer för webbdata, databaser mm.

Innehål och redaktion

macro-mic-microphone-164829.jpg

Vi erbjuder tjänster inom innehållsskapande och redaktionell produktion. Vi har mediestrateger, erfarna publicister och redaktörer, bild och video produktion, research och omvärldsbevakning.

KONSULTTJÄNSTER

code-coding-developer-574080.jpg

I projektform tillhandahåller vi backend- och frontendutvecklare, UX / UI designers samt konsulttjänster inom mediateknologi, datainsamling. och AI.

konakt

Vill du veta mer om oss och Dploj Platform kontakta oss.